Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968789 alkalommal 6763732 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Belépő egy cipősdoboznyi kupak


Több héten át újpesti ovisok és általános iskolások tesztelték a Tarzan™ Park játszóeszközeit. Belépőjük egy kupakokkal teli cipősdoboz volt.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés

Az önkormányzat meghívására érkező lurkók természetesen belépőjegy megvásárlása nélkül jutottak be a Tábor utcai parkba, csupán egyetlen kérés hangzott el feléjük: hozzanak magukkal egy cipősdoboznyi kupakot. Örömmel tettek eleget a meghívásnak és a kérésnek is, számos osztály több dobozzal érkezett. A gyerekek ugyanis rendszeres kupakgyűjtők, most éppen Marci szinergetikus reflexterápiáját, úszáskezelését segítik az Újpesti Cseriti kérésére ezzel. 

Az ötödikes Sanyi és Máté például elmondta: nagyon sajnálják, hogy a beteg kisfiú nem évezheti a játszóparkot és kezelésekre szorul. – Javulást kívánunk neki! – fűzték hozzá. 

Több mint 2000 kilogramm műanyag kupak és az Állatmentő Liga hozzájárulásával 174 215 forint gyűlt össze. Ahhoz, hogy Marci kezeléseit egy évig támogatni tudja az Újpesti Cseriti, még több mint 4600 kilogramm kupakra volt néhány hete szükség. Ebből „dolgoztak” le a Tarzan™ Park kis látogatói jelentős mennyiséget.  

Lakcímkártyával kedvezménnyel 

A Tarzan™ Park, amely Magyarországon egyedülálló szabadtéri családi játszópark, rendkívül népszerű a megnyitása óta. A közel kéthektáros park a kánikulában is vonzó, az árnyékos, ligetes területen a gyerekek szórakozását és biztonságát a park játékmesterei felügyelik, így a szülőknek, nagyszülőknek lehetőségük nyílik a nyugodt kikapcsolásra, hűsölésre. Igazi vakációs program a hét minden egyes napjára. Az újpestieket kedvezményes jegyárakkal várják, ehhez a lakcímkártyát kérik bemutatni a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Három év alatt a belépés ingyenes. Érdemes a www.facebook.com/TarzanParkUjpest oldali játékokat figyelni, a megfejtők ingyenes belépőket nyerhetnek a Tarzan™ Parkba!
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye