Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967271 alkalommal 6762692 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Átadták a legsportosabb városnak járó kupát és oklevelet


Május 22-én eldőlt, hogy hazánkban a 70 ezres lélekszám fölötti települések kategóriájában Újpest a legsportosabb város.Címkék:
Sportos Újpest
Wintermantel Zsolt

Rekordszámú résztvevő indult el a Kihívás Napjának újpesti rendezvényein, hogy a tavalyi második helyezés után idén a győzelemre törjön. Ennek feltétele volt, hogy a 15 perces regisztrált sportolások aránya a lakosság lélekszámához képest a legmagasabb legyen.

Újpest Önkormányzata idén a Sportos Újpest programsorozat jegyében új alapokra helyezte a szervezést, és a résztvevőknek sokszínű, egész napos programot kínált, amelynek lebonyolításában az idén 128 esztendős Újpesti Torna Egylet és az Újpest FC is részt vállalt.

Május 22-én még soha nem tapasztalt együttműködés valósult meg azért, hogy minél többen sportoljanak, így Újpest város nyerte meg a Kihívás Napját a kategóriájában.

A díjátadó ünnepséget május 31-én, pénteken délelőtt a Magyar Sport Házában tartotta a Magyar Szabadidősport Szövetség. A díszes kupát és az oklevelet Wintermantel Zsolt vette át.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye