Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967279 alkalommal 6762698 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jó időben, új helyen

Az eleség a siker (egyik) titka


Új helyszínen, változatlanul önkormányzati szervezésben harminckilenc csapat és tizenhét egyéni versenyző részvételével zajlott le a Találkozzunk többször! programsorozatban az idei horgászverseny a csömöri horgásztónál május 4-én. A főzőversenyen tizenheten indultak, a legjobb paprikás krumpliért járó díjat Wintermantel Zsolt, míg a horgászoknak szánt jutalmakat Rádi Attila alpolgármester adta át.Címkék:
Wintermantel Zsolt

A kora reggeltől kapásra váró horgászoknak Wintermantel Zsolt Újpest arcai kíséretében adott át egy-egy, a későbbi helyezésüktől független emléklapot, ezzel is személyessé téve az önkormányzat által szervezett versenyt.

A megmérettetés nem csupán a horgászatnak szólt, mert ugyancsak elismerésben lehetett része annak, aki a legjobb paprikás krumplit készítette. A nekik szóló díjakat a polgármester adta át, az első helyezett az UJKK Boys csapata lett.

A szép időben zajló horgászversenyben, amelyet idén először szerveztek a többek által ismert és kedvelt csömöri tóhoz, csapatok és egyéni versenyzők egyaránt indultak. A halfogás megközelítette az egy mázsát, a tizenhét egyéni induló közül Sram Ferenc fogta ki a legtöbbet, zsákmánya összesen több mint nyolc kilót nyomott.

- Először neveztem be a versenyre, és nem bántam meg. Egyedül a szél volt zavaró. A fogás titka a felszerelésben, de leginkább az eleségben rejlik – mondta, hozzátéve, hogy természetesen a következő megmérettetéseken is indul. A legjobb egyéni versenyző orsót és horgászbotot nyert.

A harminckilenc csapat közül az Újpesti Piac II-es csapata került ki abszolút győztesen, zsákmányuk jóval tizenöt kilogramm fölött volt. Ők tudatosan készültek erre a napra, próbahorgászatot tartottak, a horgásznapon pedig kárászt és pontyot fogtak. Az általuk használt eleséget (csonti illetve tűzőszúnyog) ez a két fajta kedveli, viszont a sikerben az is közrejátszott, hogy jó helyen voltak. A csapat képviselője hozzátette: természetesen jönnek a következő alkalommal is. A team két botot és két orsót vehetett át jutalom gyanánt, a spotszerek értékben egyébként bőven meghaladták a jelképes ezerötszáz forintos nevezési díjat.

Nem maradt elismerés nélkül az a két csapat sem, amelyik a legnagyobb súlyú, illetve a legkisebb halat fogta ki. A Krecások zsákmánya több mint ötkilós, míg legkisebb kapása a Surdák csapatának volt. A horgászverseny valamennyi díját Rádi Attila alpolgármester adta át.

M. Orbán A.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye