Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825571 alkalommal 6656891 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Támogatott jegyár, Újpest-szelet a nézőknek

Brémai Rézfúvósok


Grimm örökzöld meséje, A brémai muzsikusok zenés mesejáték komponálására ihlette meg Balogh Sándort. Az Újpest Önkormányzata támogatását élvező MÁV Szimfonikus Zenekar a mesejátékot zenés kalandozásként, Brémai Rézfúvósok címmel ajánlja kisiskolásoknak az Ady Endre Művelődési Házban május 5-én, éppen anyák napján délelőtt. Az előadás egyben a Zene-Tér-Kép című bérlet záróelőadása, amely önálló műsorként is megtekinthető.Címkék:
Cseriti
Újpest szelet

Ráadásul a jegy, köszönhetően Újpest Önkormányzata támogatásának, mindössze 700 forintba kerül. A produkciónak további szponzora is van, a Vadgesztenye cukrászda. Ugyanis az előadást követően Valiczek Józsefné Zsuzsika minden látogatót Újpest-szelettel vendégel meg.

– Több mint egy éve, hogy cukrászdánkban elkészítettük a legendás Újpest-szeletet, amely az élvezetek mellett jótékonysági célokat is szolgál. Az eladott sütik után továbbra is tízszázaléknyi összeget felajánlunk az Újpesti Cseritinek, az önkormányzat jótékonysági szervezetének. – Úgy gondoltuk a férjemmel, támogatjuk a Brémai Rézfúvósok előadást, szeretnénk, ha minél több kisgyermek lenne a hangszerek ismerője, a zenei kalandozás részese. Célunk, hogy tovább folytassuk az Újpest – szelet megismertetését. Az Ady Endre Művelődési Házzal karöltve úgy döntöttünk, hogy anyák napi előadás után mindenki a vendégünk egy süteményre. Bár a süti ajándék, mi mégis úgy határoztunk, hogy az elkészített édesség után a tízszázaléknyi összeget mindenképpen befizetjük az Újpesti Cseritinek – mondja Valiczekné Zsuzsika.

Az előadásra jegyek válthatók az Ady Endre Művelődési Házban.

B.K.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye