Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825578 alkalommal 6656896 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Áprilisi szülinaposok a Játszóházban


Hét nehéz helyzetű családból érkezett kisgyermek és egy-egy barátja ünnepelhette születésnapját csütörtök délután az Újpesti Cseritinek és támogatóinak köszönhetően.Címkék:
Cseriti

Hét szülinapos kisgyereket és barátaikat látta vendégül csütörtök délután az Újpesti Cseriti, a Maki Játszóház (a volt Újpesti Kölyökpark) és a Vadgesztenye cukrászda segítségével. A kicsiket ezúttal is másfél óra önfeledt szórakozás várta, akik – ahogy ez korábban is volt – minden percet kihasználtak.

– Éppen itt szerettem volna tartani a szülinapomat, de úgy nézett ki, hogy idén ez biztosan elmarad. Ezért örültem, hogy a múlt héten bejött egy néni az iskolába, és azt mondta, hogy itt ünnepelhetek, és meghívhatom a legjobb barátnőmet az osztályból. Így került ide Boróka, akivel kiscsoportos óvodás korunk óta a legjobb barátnők vagyunk – mondja Zita, a copfos kis nyolcéves.

– Nagyon örülök, hogy Zita engem hívott el a szülinapjára, és itt lehetek. Azért szeretem ezt a helyet, mert nagyon jó búvóhelyek vannak, és akár mezítláb is ugrálhatunk – teszi hozzá cserfes kis barátnője, Boróka, azzal a két kislány már fut is tovább játszani.

A Cseriti munkatársai most is Újpest-tortával köszöntötték fel a sok ugrabugrálás miatt kimelegedett kisiskolásokat, akik boldogan fogyasztották el az ízletes süteményt.
– Ebben az évben negyedszerre vagyunk itt, alkalmanként 10-12 kisgyerekkel, akik az Újpesti Cseriti és támogatóinak segítségével itt ünnepelhetik a születésnapjukat, és meghívhatják a barátaikat. Minden iskolából felváltva választunk ki gyerekeket, akik az adott hónapban születtek. Ezúton szeretném a gyerekek nevében megköszönni az Újpesti Cseritinek és partnereinek, a helyszínt biztosító Maki Játszóháznak, valamint a Vadgesztenye cukrászdának, amelyik a harapnivalót és a tortát adja – mondja Polgár Regina, az önkormányzat független gyermekvédelmi felelőse.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye