Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967269 alkalommal 6762691 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Együttműködés a kölcsönös előnyök mentén

Újpest és a GE


Személyes találkozón egyeztették közös céljaikat Agostino Renna, a General Electric Hungary Kft. közelmúltban kinevezett vezérigazgatója, valamint Wintermantel Zsolt Újpest polgármestereCímkék:
Tungi
Wintermantel Zsolt

Agostino Renna, a General Electric Hungary Kft. közelmúltban kinevezett vezérigazgatója, valamint Wintermantel Zsolt polgármester 2013. április 5-én bemutatkozó megbeszélést tartott az újpesti városházán. A találkozón részt vett dr. Hollósi Antal, Újpest országgyűlési képviselője is.

Újpest polgármestere megjegyezte, hogy a Tungsram a legnagyobb munkaadó Újpesten, így jelentős szerepet játszik a város gazdagsági életében. Újpest büszke arra, hogy a cég európai regionális központja itt működik. Renna úr kijelentette, hogy a GE felelős partnere és aktív szereplője kíván lenni a városnak. A találkozón a felek áttekintették eddigi kapcsolatrendszerüket és a folyamatban lévő ügyeket, kinyilvánították szándékukat, hogy együttműködésüket a kölcsönös előnyök érdekében a jövőben szorosabbra kívánják fűzni, illetve a nyitott kérdések tekintetében tovább folytatják az egyeztetéseket. A megbeszélésen Hollósi képviselő úr felvetésére szóba került a Tungsram strand ügye is, amellyel kapcsolatosan a közeljövőben további egyeztetésekre kerül sor.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye