Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967928 alkalommal 6763128 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Tornával, közös énekkel ünnepeltek a márciusi születésnaposok


Az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti számos élménnyel örvendezteti meg a nehéz helyzetben élő újpesti gyermekeket támogatói segítségével. A Maki Játszóház (a korábbi Kölyökpark) és a Vadgesztenye cukrászda összefogásával az év során minden hónapban egyszer szülinapos gyerekek és vendégeik ünnepelhetnek együtt.Címkék:
Cseriti
A tavaszi szünet előtti utolsó napon, szerdán délután újabb öt, nehéz körülmények között élő kisdiákot és barátaikat látta vendégül partnereinek jóvoltából az Újpesti Cseriti. Húsvéti ajándékként az önkéntes felajánlók mellé a Kalimpa Színház is csatlakozott: bábos-zenés műsorát élvezhették a kicsik ezen a délutánon. A drámapedagógiai eszközökre épülő játékok ezúttal is nagy sikert arattak a gyerekek körében. Közösen énekeltek, tornáztak, majd együtt előadták Halász Judit örökzöldjét, a Boldog születésnapot! című dalt. Végül az ünnepelteket a Vadgesztenye cukrászda által készített Újpest szelettel köszöntötték.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye