Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822769 alkalommal 6654826 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Aquavitea

Fürdőzés elméleti ismeretekkel


Már számos alkalommal látott vendégül újpesti gyerekeket az Aquaworld élményfürdő az Újpesti Cseritinek köszönhetően. A március 18-i meghívásnak ezúttal a Víz Világnapja volt az apropója.Címkék:
Cseriti
Március 22-én a Víz Világnapját ünneplik szerte a világon 1992 óta. A célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a víz fontos szerepére az életünkben, hiszen létkérdés, hogy megóvjuk a Föld vízkészletét. Ebből az alkalomból, és hasonló céllal látott vendégül közel 250 újpesti gyermeket az Aquaworld élményfürdő Újpest Önkormányzata és az Újpesti Cseriti szervezésében.

A kisdiákok előbb elméleti, majd tapasztalati úton ismerkedhettek a vízzel. Juhász Szabolcs az élményfürdő igazgatója tartott bevezetésképpen ismeretterjesztő előadást, majd önfeledt fürdőzés következett. „Próbáltam elmondani, megtanítani a gyerekeknek azt, hogyan kell a vizeket, fürdőket biztonságosan használni.

Tisztelni kell a vizet, és akkor kisebb a balesetveszély. Mi, Magyarországon szerencsések vagyunk, hiszen nagy vízkészlet áll a rendelkezésünkre. De ezt a vízkészletet unokáinknak is meg kell őriznünk. Azaz a környezetvédelem minden szempontját figyelembe véve, tudatosan kell használnunk. Takarékoskodnunk kell a vízzel, mert ez az állapot nem fog örökre fennmaradni. Ez nagy felelősség.” – mondta Juhász Szabolcs. Az élményfürdő a Víz Világnapján is előadásokkal, prezentációkkal, különleges programokkal várja az érdeklődőket.

J.M.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye