Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968797 alkalommal 6763737 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpest ismét összefog


Újra nemes cél érdekében fog össze Újpest, ezúttal is egy súlyosan beteg kisfiúnak nyújtva támogatást. A segítségnek köszönhetően a hétéves Peti és édesanyja hamarosan beköltözhet abba a lakásba, amelynek felújításához az Újpesti Cseriti, az önkormányzat jótékonysági szervezete nyújt segítő kezet.Címkék:
Cseriti
Az összefogás Petin, a 2005-ben, komoly születési rendellenességekkel világra jött kisfiún kíván segíteni, akit édesanyja egyedül nevel. A kisfiú gyógyíthatatlan beteg, a koponyavarratok veleszületett elcsontosodásán az orvostudomány sem tud sajnos segíteni. A beteg gyermekét egyedül nevelő újpesti édesanya néhány hónapja fordult az Újpesti Cseritihez azzal a kéréssel, lakásának felújítási munkálataihoz járuljanak hozzá.

A kérés – melynek teljesítésével a kisfiú életkörülményei javulhatnak – nyitott fülekre talált, hiszen a jótékonysági szervezet nem csak a felújításhoz szükséges anyagokat vásárolta meg, de önkéntesek segítségével már el is kezdték a felújítást, amelyet ingyenesen végeznek el. Az Újpesti Városgondnokság munkatársai által végzett önkéntes festési illetve burkolási munkához csatlakoztak az UTE U17 korosztályú focistái is.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye