Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967245 alkalommal 6762678 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ünnepi nótagála


„Magyarok szép hazája” címmel 15 órától ünnepi nóta gála kezdődött március 8-án az Újpesti Kulturális Központ Ady Endre Művelődési Házban. A rendezvényt Wintermantel Zsolt polgármester nyitotta meg, aki nőnap alkalmából a nézőtéren helyet foglaló hölgyeket köszöntötte.Címkék:
Wintermantel Zsolt

Március 8-án péntek délután 15 órára csordultig megtelt az Újpesti Kulturális Központ Ady Endre Művelődési Ház Színházterme. A „Magyarok szép hazája” című ünnepi nótagálával köszöntötte a nőnapot és közelgő nemzeti ünnepünket, március 15-ét az Újpesti Magyardal és Zenebarát Társaskör, valamint az Újpesti Roma Nemzetiségi Önkormányzat.

Pósa Lajos Hazám című versével vette kezdetét a délután. Ezt követően László Mária, az Újpesti Magyardal és Társaskör Újpestért-díjas vezetője köszöntötte az egybegyűlteket, köztük Wintermantel Zsoltot, akit a gálaműsor megnyitására kért fel.

A polgármester köszöntőjében elmondta: már a legutóbbi műsor vendégeként is megjegyezte, hogy lassan túl kicsi lesz a színházterem, olyan sokan kíváncsiak Újpesten a magyar nótára.
- Most már viszont egészen biztosan itt az ideje, hogy nagyobb helyszínt keresnünk, ahol tényleg mindenki kényelmesen elfér – tette hozzá. A nőnapról szólva kiemelte, a hölgyek, akik anyukák, feleségek, végigkísérik egész életünket és nagyon sokat köszönhetünk nekik.Ezt követően nőnap tiszteletére virágcsokorral köszöntötte a gálaműsor szervezőjét, László Máriát, majd felkérte dr. Molnár Szabolcs alpolgármestert, a rendezvény fővédnökét, továbbá dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselőt, Hladony Sándor, Ozsváth Kálmán, Páli József önkormányzati képviselőket, Timkó Antalt, Baranyai Jánost az önkormányzat segítőit, és dr. Tahon Róbert jegyzőt, hogy közösen köszöntsék egy-egy szál virággal a jelenlévő közel háromszáz hölgyvendéget. Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselő ezúttal is verssel örvendeztette meg a hallgatóságot. 

A köszöntést követően megkezdődött a több órás gálaműsor, amelynek sztárvendége a Csillag születik tehetségkutató győztese, a Simándi-díjas Mászáros János Elek volt, de fellépett még Miklós Szilvia és Szilágyi Sándor Marosvásárhelyről, Nagy Anikó Kárpátaljáról, az életműdíjas Gránát Zsuzsa, dr. Fehér Eszter, Erdős Melinda, Rádi Margit, Szegedi Sándor, Bata Kálmán, Szegedi Csaba, B. Lakatos György, valamint tárogatón játszott Máté Sándor. A művészeket ezen az estén is az Újpest Cigányzenekar kísérte, élükön Oláh Attila prímással. 

G. R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye