Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968788 alkalommal 6763731 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újabb közös születésnap


Az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti számos élménnyel örvendezteti meg a nehéz körülmények között élő újpesti gyermekeket támogatói segítségével. Az Újpesti Játszóház (korábban Kölyökpark) és a Vadgesztenye Cukrászda közös programja során például az év minden hónapjában négy szülinapos gyermek és vendégeik ünnepelhetik meg a nevezetes dátumot.Címkék:
Cseriti

Február utolsó napján is négy gyermek és egy-egy barátja ünnepelte közösen születésnapját az Újpesti Cseriti és partnerei jóvoltából az Újpesti Játszóházban. A délután önfeledt játékkal kezdődött, majd az ünnepelteket a Vadgesztenye Cukrászda által készített Újpest-tortával köszöntötték. A februári meghívottak így megismerhették a hajdani legendás – de egy éve újra kapható és jótékonysági célokat segítő  - újpesti süteményt. 

MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye