Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968771 alkalommal 6763720 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Boldog születésnapot Január!


Az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti az idei évben is számos élménnyel örvendezteti meg a nehéz körülmények között élő újpesti gyermekeket támogatói segítségével. Az élmények sorát az Újpesti Játszóház (korábban Kölyökpark) és a Vadgesztenye Cukrászda közös programja nyitotta, melynek keretében az év minden hónapján öt szülinapos gyermek és vendégeik ünnepelhetik meg a jeles dátumot.Címkék:
Cseriti

A születésnapjukat az év első havában ünneplő gyermekeket és meghívott barátaikat kétórás önfeledt játék, feldíszített asztal, finom málnaszörp és szülinapi csokitorta várta a játszóházban. Az ünneplés izgalmától csillogó szemek és a játékban kipirult arcok elárulták, hogy ez az élmény sokáig felejthetetlen marad a kis ünnepeltek számára.   

 - Hogy érzed magad? – szólítom meg az egyik gyermeket a társaságból. -Nagyon-nagyon jól – feleli örömtől sugárzó arccal a nyolc éves szülinapos Józsika, és már fut is vissza a pajtásaihoz.

- Honnan jött az ötlet, hogy születésnapi ünnepségeket ajándékozzanak? – kérdezem az ötlet gazdáját, egyben a játszóház tulajdonosát, Szombati Erzsébetet.

- Szerettük volna megörvendeztetni azokat a gyermekeket, akiknek szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy zsúrt szervezzenek csemetéik születésnapjára. Így jött az ötlet, hogy minden hónapban rendezünk egy felejthetetlen ünnepi bulit, ahová ezeket a gyermekeket hívjuk meg – meséli Erzsébet. 

- Örömmel csatlakoztunk az Újpesti Játszóház tulajdonosának felajánlásához. - folytatja Valiczekné, Zsuzsika, az Újpest Szeletéről híres Vadgesztenye Cukrászda tulajdonosa. - Szívügyünknek tekintjük a rászoruló gyermekek sorsát, az Újpest Szelettel elindított jótékonysági kezdeményezésünk révén pedig szoros együttműködésben állunk az Újpesti Cseritivel is. 

A játszóház és a cukrászda között régóta jó a kapcsolat, nemrégiben közös akciót is hirdettek: a játszóházban megrendezett szülinapi partikra kedvezményesen rendelhetők a finom torták és az édes csemegék - tudhatjuk meg a felajánlóktól.

– Remélem, hogy a későbbiekben még több programmal színesíthetjük a zsúrokat. A következő hónapok során szeretnénk gyermekműsorral, bohóccal emelni a születésnapok hangulatát – árulja még el nekünk Erzsike.

Az Újpesti Játszóházban a hónap minden napja a gyermekeké, az idei évben azonban minden hónap egy napja a szereteté lesz.

U. N.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye