Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799405 alkalommal 6639128 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Technikai fejlesztések a rendelőintézetben


Az utóbbi időben csaknem 40 millió forint összértékben gazdagodott új gépekkel a felújított rendelőintézet eszközparkja.Címkék:
SZTK
A III. emeleti képalkotó osztályon az elmúlt időszakban kezdte meg működését két új ultrahangkészülék. Az egyiket kifejezetten a kardiológiai célokra, míg a másikat már szélesebb körűen, a fej, a has, a kismedence, a lágy részek, így az ízületek, valamint az emlők vizsgálatára, sőt teljes körű érvizsgálatra, a nyaki és a verőerek, valamint a mélyvénák vizsgálatára használják. 

A VI. emeleten taláható fogászati rendelő új, digitális fogröntgen-berendezést kapott. A sima röntgenekhez képest ez számos előnnyel bír. Az elkészült felvételeket CD-re vagy USB-re is rá tudják menteni a munkatársak, és a beteg orvosának a beutalón megadott e-mail címére azonnal át is küldhetik. Emellett a kapott leleten a vizsgált rész egy speciális program segítségével forgatható, így szinte háromdimenziós kép látható. 

Az ugyanezen a szinten található vadonatúj, korszerű szájsebészeti rendelő is az elmúlt hónapokban gazdagodott egy új kezelőegységgel, amely nagymértékben segíti a szájsebészeti beavatkozásokat végző szakembereket.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye