Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822771 alkalommal 6654827 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Szombat délután a Karácsonyi Vásáron


Meggyulladt a negyedik gyertya is az újpesti adventi koszorún. Fergeteges koncerttel ért véget az Újpesti Karácsonyi Vásár utolsó szombati programsorozata.Címkék:
Cseriti
Karácsonyi Vásár
Ezen a hétvégén az újpesti református egyház közösségének képviseletében, Zámbó András, a Káposztásmegyeri Református Egyházközség lelkipásztora gyújtott gyertyát az újpesti adventi koszorún.

E közben már gyűltek az ünnepi sütemények a Cseriti Adományozó Házánál. Az Újpesti Cseriti Édes karácsony elnevezéssel ma is újpesti hírességek sütötte édességgel vendégelte meg mindazokat, akik adományokkal segítették az Újpesti Cseriti hátrányos helyzetű gyermekeket támogató programját. Süteményt hozott ma Wintermantel Adrien a Cseriti vezetője, Dr. Kovács Istvánné a Városvédő Egyesület elnöke (Újpestért díjas), László Mária kulturális szervező (Újpestért díjas) és Estók János történész, Újpest díszpolgára, valamint Bartók Béla frakcióvezető is.

Az ünnepi program után jött a Karácsonyi Vásár utolsó nagyszínpadi koncertje. Peller Anna és Dolhai Attila, az Operettszínház két sztárja, népszerű slágerekkel, operett és musical dalokkal szórakoztatta az újpesti nagyérdeműt. És ugyan a hideg ellen mindenki ihatott forró teát, esetleg forralt bort, a közönség nagy része inkább tánccal melegedett a vérpezsdítő koncerten. A két művész nagy sikert aratott: a közönség szinte végig együtt énekelt velük a koncerten, amelynek végén Wintermantel Zsolt köszönte meg az idei Újpesti Karácsonyi Vásárt mindenkinek, és békés karácsonyt kívánt. Egy közös "Hajrá Újpest!" kiáltással ért véget a Vásár utolsó közös újpesti bulija.
 
-UNKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye