Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967923 alkalommal 6763127 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Játékok tizenöt óvodai csoportnak

Az önkormányzat meglepetését csillogó szemmel fogadták a lurkók


Az Aradi Óvoda valamint a Csányi Tagóvoda kis lurkói gazdag ajándékot kaptak december 18-án a karácsonyfa alá. Újpest Önkormányzata jóvoltából tengernyi új, kézügyességet, logikát egyaránt fejlesztő játékoknak örülhettek. A csomagokat az önkormányzat nevében Németh Edit, a terület önkormányzati képviselője adta át. Az ovisok kedves műsora után kezdetét vette az izgalmas és nagyon várt ajándékbontogatás.Címkék:
Cseriti
Meglepetés készült
Az önkormányzat ajándékait kedden reggel először a Csányi Tagóvoda kisgyermekei pillantották meg    az ovisok  fenyőünnepségén. A lurkók egyből észrevették: olyan nagy a titkolózás, hogy valami nagy meglepés van készülőben. Nem csalódtak. Összegyűltek ezen a délelőttön a szülők is, hogy lássák az ünnepről és a szeretetről szóló, kedves műsort. Így ők is részesei voltak az ajándékok megérkezésének. Majd az ünnep az Aradi oviban folytatódott, ahol szintén gazdára, azaz ovis csoportokra találtak az ajándékok.

Ajándék három ovi fája alá
– Nagyon hálásak vagyunk, hogy a karácsonyi ünnepünket ilyen meglepetéssel tette emlékezetessé az önkormányzat – mondta Szaitzné Gregorits Anna óvodavezető.– Tudom, hogy a meglepetésben nagy szerepe volt Németh Edit képviselő asszonynak. Mivel az Aradi ovinak nem csupán a Csányi ovi, hanem a Pozsonyi ovi is tagintézménye, természetesen az ott lévő gyermekek sem maradtak ki az ajándékozásból. Hozzájuk már tegnap délután elment a Jézuska.

A gyerekek izgalommal várták az ünnepet, elmondtam nekik, hogy írtam levelet a Jézuskának, „aki” minden bizonnyal bevásárlásra indult a listával. Összesen 15 óvodai csoport kapott új játékokat, könyveket. A választást az óvónőkre bíztuk, ők tudják legjobban, éppen milyen játékra van szüksége a csoportoknak. Építőjátékok, puzzle-k, könyvek kerültek a fa alá. A játékokra fordítható összeget újpesti boltokban költöttük el, így a helyi vállalkozóknak segíthettünk. A  Magic Box játékbolt vezetőjével, Évát például az Újpesti Cseriti -n keresztül ismertük meg. Jó volt látni a kicsinyek csodavárását, a csillogó szemeket.  Nagyon örültek az ajándéknak a szülőkkel együtt. – fűzi hozzá az elmondottakhoz az óvoda vezetője.

– Pedagógusként és a terület önkormányzati képviselőjeként szívesen tettem eleget a felkérésnek, örömmel adtam át az ajándékokat a két ovi kicsinyeinek – mondta Németh Edit. – A lurkók legszebb ajándék a játék, a könyv, s mint tudjuk, ebből soha nem elég, főleg egy gyermekintézményben. A gazdag volt az összeállítás: kézügyességet, logikát egyaránt fejlesztő, „okos” játékokat választottak az óvónők. Örömmel bontogatták a csomagokat gyerekek, s mi tagadás, mi, felnőttek is szívesen segítettünk a logikai játékok kipróbálásban. Szerencsére hagytak nekünk egy kis időt erre. Szép délelőtt és ünnepnyitány volt!

B.K.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye