Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968778 alkalommal 6763724 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jótékonysági koncertre készül Curtis

"Örülök, hogy ma már megtehetem"


Közeledve a nagy naphoz, lassan annyit elárulhatunk, hogy az Újpesti Cseriti karácsonyi meglepetéssel készül a város rászoruló gyermekei számára. Már az is tudható, hogy a meglepetés része lesz egy különleges karácsonyi koncert, amelyen az ismert újpesti rapper, Curtis lép majd fel, sőt egy dal erejéig Újpest Arcai, továbbá Nagy Viktor diák is csatlakoznak hozzá.Címkék:
Cseriti
Közeledik a nagy nap, amikor többszáz, újpesti rászoruló gyermeket lát vendégül a Cseriti. A részletekről egyelőre többet nem mondhatunk el, de az bizonyosan tudható, hogy édességgel, ajándékkal és karácsonyi, az ünnephez illő koncerttel kedveskedik számukra a jótékonysági szervezet. Az est sztárja Curtis, aki több szálon is érintett, hiszen maga is újpesti, és az sem titok, hogy nagycsaládban nőtt fel.

Az énekes mára már befutott sztár, de mint mondja, nem felejtette el, honnan jött.
– Ezért is örülök neki, hogy immár ismert emberként magam is tehetek valamit, ajándékot adhatok, esetleg példát mutathatok azoknak a gyerekeknek, akik hozzám hasonló közegben nőnek fel – mondja a rapper, aki rendhagyó módon most karácsonyi műsorral lép a gyermekközönség elé.

A segítségnyújtás, jótékonykodás egyébként sem áll tőle távol, éppen a napokban vállalt el egy ilyen felkérést egy zenei televízió műsorában.

A Cseriti által szervezett programról bővebbet még nem árulhatunk el, csak annyit, hogy a múlt heti próba után, ma ismét stúdióba vonultak Újpest Arcaival , Nagy Viktorral  és remélhetőleg egy emlékezetes délután lesz az eredménye, amelyről majd mi is beszámolunk. 

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye