Ajánlott videó



...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Az oldalt 9967932 alkalommal 6763132 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Süteményes köszönet

Folytatódik az Angyalszárnyon program


Az Újpesti Karácsonyi Vásár idején a jótékonyság is emeli a közelgő ünnep fényét. Az Újpesti Cseriti, a tavalyi évhez hasonlóan, Angyalszárnyon elnevezéssel a rászoruló újpesti gyerekeknek játékokat és pénzadományokat gyűjt.



Címkék:
Cseriti
Az Ifjúsági Házban elhelyezett gyűjtőhelyről a játékok ünnepi csomagokba kerülnek, hogy december 19-én ötszáz nehéz sorsú kisgyermeknek átadva, a karácsonyukat tegyék szebbé. További ötven kisgyermek személyre szóló ajándékot kap a Cserititől. A városrész számos pontján Cseriti emblémás gyűjtőurnákban helyezhetők el pénzadományok. Többek között a Szent István téren, az Újpesti Karácsonyi Vásár területén lévő Adományozó Háznál.

A tavalyi évhez hasonlóan ezen a karácsonyon is finom falatokkal kedveskednek a tetszőleges pénzösszeget gyűjtőurnába helyezőknek. Az Édes Karácsony program keretében Újpest hírességei, kiemelkedő egyéniségei kedvenc házi süteményükkel szereznek édes pillanatokat az adományozóknak. Ezekre a találkozókra a vásár mindhárom szombatján, 16 órai kezdettel kerül sor az Adományozó Házban. A süteményes szombatokat december 8-án az újpesti Sportolók, Olimpikonok Napja nyitja. December 15-én újpesti művészekkel, a Művészek Napján, december 22-én pedig a város vezetőivel és több díszpolgárral az Újpest Város Napján találkozhatunk. Az Adományozó Ház szombatonként 10-20 óráig, vasárnap 16-19 óráig tart nyitva.

B.K.



Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem























Kapcsolatok





Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye