Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968795 alkalommal 6763735 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Lappföldről Újpestre

Joulupukki látogatta meg a gyerekeket


Élményfürdőzött a lappföldi Mikulás! Kétszáz kisgyerek fogadta Joulupukkit az újpesti Aquaworldben.Címkék:
Cseriti
A tavalyihoz hasonlóan, idén is eljött az újpesti gyerekekhez a lappföldi nagyszakállú, Joulupukki. A gyerekek nagy izgalommal és sok kérdéssel várták az igazi Mikulást, aki ajándékokkal teli puttonyával érkezett a káposztásmegyeri élményfürdőbe, december 5-én. Joulupukki magyarul köszöntötte a kétszáz diákot, és Télanyó tolmácsolásában elmondta, náluk Lappföldön bizony már régen beköszöntött a tél, mínusz 20 fok van és hó borít mindent, úgyhogy különösen hálás a meleg fogadtatásért, amit a gyerekektől kapott. Egy kis finn nyelvlecke után a bátrabbak versekkel és dalokkal köszönték meg, hogy eljött hozzájuk Joulupukki.

A lappföldi Mikulás a produkciókat ajándékkal hálálta meg, a gyerekeknek egyenként adta át a gyümölccsel, édességgel és játékokkal teli piros csomagocskákat. Az  Újpesti Cseriti szervezésében száz újpesti – köztük hátrányos helyzetű és kiváló tanulmányi eredményű – gyermeknek is megadatott a lehetőség, hogy találkozzon Joulupukkival. A nem mindennapi látogatásra Újpest polgármestere kislányával látogatott el, de Joulupukkira természetesen Újpest legfiatalabb arcai, Kozma Vanessza és Takács Márk is kíváncsiak voltak. Joulupukki, miután mindenki kívánságát meghallgatta és lefényképezkedett a gyerekekkel, kellemes ünnepeket és békés karácsonyt kívánt mindenkinek. És mivel a gyerekek nagyon jól viselkedtek az elmúlt években, bízhatunk benne, hogy rénszarvasai erre röptetik majd jövőre is!

(antosa)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye