Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967913 alkalommal 6763121 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Tízezer kiló kupak

Ez a délután a köszönetről szólt


A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete Újpesti Szervezetének november 21-i klubdélutánján mondott köszönetet az összegyűjtött kupakokért Imike anyukája. Bár a kupakgyűjtés a hónap végéig tart, a járássegítő géphez szükséges pénzösszeg már összegyűlt. Az ezen felüli adományt Imike kezelésére fordítják.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
– A járássegítő gép nem csupán álló helyzetben tartaná, és a járásban segítené a fiamat, de Imike vérkeringését is javítaná, jelenleg ugyanis ülni is csak kitámasztva tud – mondta az anyukája, aki nem győzte sorolni a támogatókat.

– Köszönet illeti többek között Wintemantel Zsoltot, az Újpesti Cseritit, a Halassy Olivér Sportközpontot, az Állatmentő Ligát és a Szaki Trans kft-t, de hálásak vagyunk a református és a katolikus egyház részéről segítőknek is – tette hozzá.

Szakács Zoltán, a kupakokat térítésmentesen elszállító Szaki Trans ügyvezetője annyit mondott, a négy-öt forduló során teherautóikkal mintegy hétszáz kilométert tehettek meg, amit a jó ügy érdekében cselekedtek. Borsche Gábor, a Halassy Olivér Sportközpont vezetője nagyszerű összefogásnak nevezte az akciót, aminek az általa vezetett intézmény is a részese lehetett.

A nem mindennapi klubnapon Hladony Sándor önkormányzati képviselő is részt vett.

A köszönetnyilvánításon Újpest korábbi és idei arcai is részt vettek, akik közszerepléseik során mutattak rá a segítségnyújtás nagyszerűségére.
Bár a kupakgyűjtés november 30-ig tart, a szükséges hatszázezer forint, azaz közel tíz tonna kupak már összegyűlt. Az ezen felüli összeget Imike kezelésére fordítják.

M. O. A.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye