Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799405 alkalommal 6639128 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Üdvözlik a fejlesztéseket

Az újpestiek szerint már nagyon ráfért a renoválás a szakrendelőre


Néhány hete fejeződött be az Újpesti Szakorvosi Rendelő energetikai felújítása fűtési- és hűtési rendszerének korszerűsítése, amelyre az önkormányzat saját erőből és uniós forrásból biztosította az anyagiakat. A munkálatoknak azonban ezzel nincs vége, tovább folyik a rendelő szépítése és orvos-szakmai szempontok szerinti fejlesztése. Kíváncsiak voltunk arra, az újpestiek miként értékelik a több mint egy évvel ezelőtt megkezdődött változásokat.Címkék:
SZTK
Először a nemrégiben új helyre költözetett vérvételi laborhoz látogattunk el, ahol új betegfelvételi pult és külön váró rész fogadja a vizsgálatra érkezőket. A várakozók örömmel osztották meg velünk a véleményüket. Elsőként egy nyugdíjas hölggyel, Klimits Tibornéval beszéltünk, aki immár 28 éve él Újpesten. A káposztásmegyeri hölgy elmondta, hogy hosszú idő óta jár a rendelőbe, de a felújítás óta először van itt. Véleménye szerint évekig elkeserítőek voltak az állapotok, így nagyon tetszik neki a megújult szakrendelő. Úgy véli már nagyon ráfért a renoválás az épületre!

Lippai Janka mindöszsze hét esztendeje él Újpesten. Neki is tetszenek az eddigi változások, nagyon örül a megújult rendelőnek. Látja, hogy még folynak a munkák és ő elsősorban a belső folyosók felújítását várja. Azt mondja, szép, fehér falakat szeretne! Ez a kívánsága máris teljesülőben van, hiszen a felső emeletekről lefelé már meg is kezdődtek a belső festési munkák, amelynek eredményét december közepén már láthatják az intézménybe látogatók.

Szabó Józseffel az egyik felsőbb emeleten találkoztunk. Bár csak néhány éve
költözött vidékről Újpestre, de már lokálpatriótaként üdvözli a fejlesztéseket. Azt
mondja, folyamatosan fedezi fel Újpestet. Szomorúan tapasztalta a rendelőintézet leromlott állapotát és most örömmel fi gyeli, ahogy szépül, újul az épület. Neki különösen a lépcsők csúszásmentesítése tetszik. Azt mondja, bár soha nem gondolta korábban,de most már tudja, hogy idősebbeknél mennyire fontos szempontok ezek. Szintén korosztálya véleményét tolmácsolja, amely szerint a korábbinál több padot szeretne látni a váró részeken. Szerinte a fűtéskorszerűsítés
nagyon fontos, legalább annyira, mint a festés, hiszen korábban télen túl hideg, nyáron viszont túl meleg volt az épületben.

G. R.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye