Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799408 alkalommal 6639130 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

„Az újpestiek egészsége nagyon jó kezekben van”

Köszönet érte!


Szeretnék sok-sok újpesti lakos nevében köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen formában részese volt ennek a csodának! Írja Thekleszné Deák Rita újpesti édesanya, aki néhány évvel ezelőtt aláírásgyűjtésbe kezdett Újpesten a Szakorvosi Rendelőintézet fennmaradásáért és az Újpesti Naplóban is megemlékezett arról, milyen sokan álltak civil kezdeményezése mellé.Címkék:
SZTK

A Szakrendelő gyönyörű lett! Öröm a csodaszép, megújult épületre nézni! Mi, újpestek már most büszkén gyönyörködünk a szépségében, pedig még nem is készült el teljesen! Valóra vált az álmunk, megújult, megszépült a rendelő! Pár éve még attól rettegtünk, hogy olyan nagy múltú intézményeink bezárása után, mint a Szülőotthon és az Újpesti uszoda, a szakrendelőnk is erre a sorsra jut… Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, amiért Újpest Önkormányzata meghallotta az újpesti emberek kérését, hosszú, áldozatos munkával sikerült átvennie és ilyen csodálatosan felújíttatnia a rendelőt! Újpest egészségügyi ellátása mindig is példaértékűen kimagasló volt, az újpestiek egészsége nagyon jó kezekben van. Az itt dolgozó kiváló, hivatásukat lelkiismeretesen végző orvosok és nővérek, egészségügyi dolgozók megérdemlik, hogy ilyen igényes, szép helyen végezhessék odaadó gyógyító munkájukat. Az ide járó betegek is végre méltó körülmények között várakozhatnak a vizsgálatokra és a kezelésekre.

Szeretnék sok-sok újpesti lakos nevében köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen formában részese volt ennek a csodának!

Írja Thekleszné Deák Rita újpesti édesanya, aki néhány évvel ezelőtt aláírásgyűjtésbe kezdett Újpesten a Szakorvosi Rendelőintézet fennmaradásáért és az Újpesti Naplóban is megemlékezett arról, milyen sokan álltak civil kezdeményezése mellé.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye