Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967930 alkalommal 6763130 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Még két tonna kupak


Újabb teherautónyi kupak indult útnak a Halassy Olivér Sportközpontból Tinnyére, s ezzel már csak mindössze 670 kilogrammra van szükség ahhoz, hogy összegyűljön az az összeg, amiből Imike járássegítő gépet kaphat.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
Az október eleji szállítmányhoz képest még több, ezúttal összesen 2130 kg PET palackos kupak gyűlt össze a Halassy Olivér Sportközpontban, amit október 17-én reggel szállítottak el a tinnyei műanyag-feldolgozó üzembe.

Mint ismert, a kupakok jótékony célt szolgálnak. A Halassy Olivér Sportközpont és az Újpesti Cseriti azért fogott közös, jótékony akcióba, hogy a kupakok ellenértékéből a születésétől fogva fizikai segítségre szoruló Imikét egy hatszázezer forintba kerülő járássegítő géphez juttassa.

Az október 17-iki, több mint kéttonnás szállítmány 138.450 Ft-tal juttatta közelebb Imikét a speciális gép megvásárlásához, és további jó hír, hogy a maival akcióval együtt 556.452 Ft gyűlt össze. A fennmaradó összeg kupakokban átszámolva nincs egy tonna sem, már mindössze csak alig hétszáz kilogramm üdítőstetőre van szükség a hatszázezer forinthoz.

Ahogyan korábban írtuk, október elején ugyancsak egy nagyobb szállítmány, 1290 kg kupak indult útnak, de más módokon, az állatmentő ligától és az Újpest FC-től is érkezett segítség. Előbbi „annyit fizetsz, amennyit gondolsz” akció keretén belül kínált eladásra állateledeleket, a Városnapokon, amelyek ellenértékét, csaknem hetvenezer forintot szintén Imike javára ajánlotta fel. Az Újpest FC az augusztus 19-ei, Ferencváros elleni 2:1-es mérkőzésén használt, dedikált focilabdát bocsájtotta licitre, a sportszer százezer forintért talált gazdára, szintén a Városnapokon.

MOAKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye