Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822758 alkalommal 6654823 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Átadták a játékokat


Kitörő örömmel fogadták az ovisok azokat a játékokat, amelyek a két hete szombaton rendezett varázsnapon belépőként gyűjtöttek össze. A több doboznyi játékot az Ambrus Óvoda kapta, Kanyok Éva a Magic Box játékbolt tulajdonosa személyesen győződött meg arról, hogy jó helyre került az adomány.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés

Az Árpád út 51-53 szám alatti Magic Box játékbolt szervezésében megrendezett varázsnapra egy kinőtt vagy megunt játék volt a belépő. Kanyok Éva az elszállításra váró dobozokra mutatva emlékeztetett: valamennyi bennük lapuló játék a szeptember 8-án, általuk szervezett Magic Day-en gyűlt össze.

Az Ambrus Óvodában épp ebédidő volt, amikor Kanyok Éva kíséretében megérkeztek a játékok. A meglepetéseket a nagycsoportosoknak mutatták meg először, akik kitörő lelkesedésse fogadták a számtalan kincset.

„Nem számítottunk rá, de nagyon örülünk a több doboznyi játéknak” – mondta Hősné Buda Ágnes óvodavezető-helyettes. Hozzátette: mielőtt végleg birtokba vennék az ovisok, átválogatják a játékokat.

Ahogyan a varázsnap kapcsán korábban írtuk, a Magic Box játékbolt nem csupán játék, hanem kupakgyűjtésben is jeleskedett. Utóbbiak gyűjtését az Újpesti Ifjúsági Sport- és Szabadidőközpont és az Újpesti Cseriti kezdeményezte, hogy azok ellenértékéből, a születésétől fogva fizikai segítségre szoruló Imike járássegítő gépet kaphasson.

kép és szöveg: MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye