Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967269 alkalommal 6762691 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Koncertek és díszpolgár-avatás – ez várható ma

A Városnapok második napja


Két koncert, anyatejes világnap, díszpolgár-avatás várja ma a Városnapok látogatóit.Címkék:
Olimpia 2012
Városnapok
Wintermantel Zsolt
A programok már reggel tíz órakor kezdődnek az anyatejes világnappal. Ezt az alkalmat a világ több mint százhúsz országában ünneplik annak érdekében, hogy az édesanyákat szoptatásra ösztönözzék. A rendezvény fővédnöke Wintermantel Zsolt polgármester, helyszíne pedig a Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ.

A díszpolgár-avatás fél héttől zajlik majd a Városházán, és ugyanekkor kezdődik Radics Gigi koncertje is. Mint ismert, Wintermantel Zsolt polgármester javaslatára két újpesti olimpikon, Dombi Rudolf és Berki Krisztián is elnyeri a díszpolgári címet, Karakas Hedvig cselgáncsozó pedig elismerő oklevelet vehet át.

Az este fél hétkor színpadra lépő Radics Gigi abszolút közönség kedvencnek számít. Bár a Megasztár 5-ből kiesett, utána klipet késztett, majd jelentkezett a tehetségkutató hatodik szériájába, amit viszont megnyert. Az újpesti közönség a Városnapok jóvoltából ingyen hallgathatja meg a koncertet, ahogy az utána következő Bikinit is. A mindenki által jól ismert harmincéves zenekarral kapcsolatban annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy alapító tagja, Németh Alajos (Lojzi) Újpesten nőtt fel, és gyerekkori élményeit később a dalaiba is beleszőtte.

MOA

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye