Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968798 alkalommal 6763738 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Támogattak, betaláltak, jól tippeltek


Értékes PUMA ajándékcsomagot vehettek át a Bajnok Teraszon a péntek esti karaoke előtt azok a szerencsések, akik az Újpesti Cseriti nyereményjátékán még a bajnokság kezdete előtt helyesen tippelték meg, melyik ország nyeri el a bajnoki címet.Címkék:
Bajnok Terasz
Cseriti
Foci EB 2012
A részvétel feltétele mindössze annyi volt, hogy a Bajnok Teraszon működő büféknél kihelyezett gyűjtőládákon keresztül legalább száz forinttal támogassák a Cseritit. Az adományozók egy tipplapot kaptak, ezen kellett beikszelniük, szerintük kontinensünk melyik országának futballválogatottja fog győzedelmeskedni.

A nyertesek névsora a kihirdetés sorrendjében: Csiby Apor, Nagy Ákos, Petróczi András, Böröcz Nóra, Malid Gábor, Völgyi Sándor, Marosvári Viktória, Nagy Nikolett, Kovács Márk, Balogh Ferenc.

A névsorból jól látható, hölgyek és urak szinte ugyanolyan arányban tippeltek helyesen az Európa-bajnok Spanyolországra. Két nyertes személyesen vette át nyereményét, amelyet Gabaj Zsófia, Újpest Arca adott át neki, többi nyertes pedig az Újpesti Sajtó Kft irodájában kaphatja meg ajándékát.

Mint ismert, az Újpesti Cseritit az önkormányzat hívta életre, a szervezet létrejöttétől kezdve adományokkal támogatja a nehéz helyzetben lévő újpestieket. A tippjátékon befolyt adományokat szintén a rászorulók megsegítésére fordítják.

M. Orbán András
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye