Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968791 alkalommal 6763732 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Curtis focitippel támogatja a Cseritit


Közös meccsnézés egy hatalmas képernyőn, hideg sörök és üdítők, finom ételek. Ezeken túl még tippelni is a lehet az EB győztesére a Bajnok Teraszon. A tippverseny bevételét jótékony célra fordítja az Újpesti Cseriti.Címkék:
Bajnok Terasz
Cseriti
"Minden újpesti játszhat. Bedobsz száz forintot és megtippeled, hogy ki nyeri az idei Európa-bajnokságot, és nyerhetsz egy értékes Puma focilabdát. A bevételből a Cseriti a nehéz sorsú újpesti gyerekeken segít. Ez szerintem megér egy százast bárkinek." - mondta Curtis, aki szintén részt vett a játékban, és végső győztesnek kedvenc csapatát, Hollandiát jelölte meg. Most jelent meg Majkával közös lemeze, sok a fellépés, a médiakötelezettség, így nincs túl sok szabadideje, de azért, ha teheti, a Bajnok Teraszon nézi majd a meccseket. Nem ez az egyetlen jótékonysági lehetőség a foci EB alatt. Folytatódik ugyanis az Újpesti Ifjúsági Sport- és Szabadidőközpont és az Újpesti Cseriti közös kupakgyűjtő akciója a Bajnok Teraszon is. Az összegyűjtött műanyag kupakok ellenértékét egy 600 000 forint értékű járássegítő gép vásárlására fordítják, egy újpesti kisfi ú számára, aki születése óta fi zikai segítségre szorul. A kupakokat méhecske logós, zöld edényekben gyűjtik a Bajnok Teraszon.

Újpest egyik arca, Gabaj Zsófi is - aki nyári munkában dolgozik a terasz egyik szomjoltó, éhségcsillapító egységében - erre bíztatja a meccsnézőket: "Kérjük, hogy aki már megitta az üdítőjét, hozza vissza a kupakot és dobja be a gyűjtőládába. Nem nagy fáradság, és ami nekünk csak hulladék, az másnak nagy segítség."

J. M.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye