Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968784 alkalommal 6763728 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Rekordtortával köszöntötték a Gyermeknapot

Az Aquaworld és a Cseriti közös akciója


60 méteres tortát díszithetett ma fel 150 hátrányos helyzetű újpesti gyerek az Aquaworld élményfürdőben. Az Újpesti Cseritivel közösen szervezett akcióval "hivatalosan" is megnyílt a gyermeknapi hétvége.Címkék:
Cseriti
A cseritis gyerekek önállóan díszíthették a 60 méter hosszú süteményt, amelyet részekre osztottak a szervezők. Az elkészült műveket vizuálisan egy háromfős zsűri értékelte. A valódi zsűrizés a gyerekekre maradt, aki az utolsó morzsáig megehették a művet.

„Kétgyermekes apukaként tapasztaltam, hogy gyermekeink számára a legnagyobb ajándék az élmény nyújtása, nincs nagyobb öröm a szülők számára, mint látni gyermekét mosolyogni és önfeledten játszani.” – mondta Juhász Szabolcs, az élményfürdő igazgatója. 

A Cseriti létrejötte óta legfőbb céljának tekinti, hogy a hátrányos helyzettű, nehéz sorsú gyermekeken segítsen, a ő életüket tegye szebbé, és élménydúsabbá. Természetes volt, hogy a Gyermeknapon se feledkezünk meg róluk - mesélte Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti háziasszonya a kezdeményezésről.

A díszítésbe egyébként nemcsak a cseritis gyerekek, de az éppen az esemény idején, az élményfürdőben tartózkodó bármely kisgyerek bekapcsolódhatott.

A nyereményeket az Aquawolrd biztosította.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye