Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799402 alkalommal 6639125 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új beléptető rendszer az SZTK-ban


Tavaly ősszel kezdődött meg a Szakorvosi Rendelő felújítása, miután Újpest Önkormányzata átvette az intézményt. A közösségi terek rendbetétele után – a biztonság javítása érdekében-térfi gyelő kamerarendszert és betegbeléptető rendszert építettek ki.Címkék:
SZTK
Már február óta próbaüzem alatt áll a Szakorvosi Rendelő közösségi tereiben kiépített kamerarendszer, május 3-án pedig a betegbeléptető rendszer műszaki átadására is sor került. A jövőben minden beteg egy chipkártya segítségével haladhat majd át a kapun, és juthat el a kívánt rendelésre. Az új berendezés célja, hogy lerövidüljön a várakozási idő, és minél kevesebb céltalan látogató legyen az épületben – tudtuk meg Razsovich Józseftől, a kivitelező ÉPÍT Zrt. vezérigazgatójától.

Ezzel párhuzamosan a rendelőintézet energetikai korszerűsítése is megkezdődik, a KEOP pályázaton nyert támogatásból. Ennek első lépéseként az épület szomszédságában megszűnt a pavilonrendszer, hogy ne akadályozza a heteken belül induló felújítást.

(antosa)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye