Ajánlott videóKörkép -4- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9549558 alkalommal 6460992 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ami semmit sem változott

Újpest szelet


„Mágikus ereje” van az Újpest szeletnek. A legendás sütemény ízlelgetése közben olyan emberek mesélnek egymásnak, beszélgetnek perceken át, akik korábban nem is ismerték egymást. A Vadgesztenye cukrászda kis asztalkái mellett a fő téma az Újpest szelet. Egykor és ma.Címkék:
Cseriti
Újpest szelet
 – Nagyon boldog vagyok, hogy az újpestiek szeretik a süteményt és jóízűen elbeszélgetnek egymással – mondja Valiczek Józsefné, a Vadgesztenye cukrászda tulajdonosa. – Három hét telt el azóta, hogy ismét készítem és kínálom a vendégeimnek a süteményt – folytatja a népszerű cukrász. – Nagyon sok kedves emberrel ismerkedtem meg. Számomra ismeretlen emberek nyílnak meg egy szelet süti mellett és idézik fel történeteiket. Nagyon sok fiatal tér be, hogy megkóstolja az anyukája, vagy nagymamája egykori kedvenc édességét. Elismerően szólnak arról, hogy a desszert jótékonysági célokat szolgál. Az elmúlt hetek forgalma után át is utaltam az Újpest szelet árusítása után az Újpesti Cseritinek felajánlott 10 százaléknyi összeget – mondja Zsuzsika.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok