Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822759 alkalommal 6654823 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpestre jöttek pancsolni

Siófoki gyerekek az Aquaworldben


Tavaly nyáron Siófok önkormányzata meghívására, az Újpesti Cseriti szervezésében egy busznyi újpesti rászoruló gyermek tölthetett egy csodálatos napot a Balaton-parti városban. Újpest most viszonozta a meghívást.Címkék:
Cseriti
Még az a szerencse, hogy az Aquaworld élményfürdője fedett. Az időjárás ugyanis még csak nem is hasonlított ahhoz, amilyen az újpesti lurkókat fogadta tavaly a Magyar Tengernél, sőt, még csak ahhoz sem, amilyen az elmúlt napokban volt.
Hűvös szél kergetett szürke felhőket az égen, amikor a Siófoki gyerekek busza begördült a fürdő parkolójába.

Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti háziasszonya nagy örömmel fogadta a vendégeket, akikről kiderült: jutalomként kapták a budapesti utazást. Erről Démuth Pál, Siófok alpolgármestere mesélt. A diákok – akik között a legifjabb ötödikes volt – az idei március 15-ei ünnepségen tüntették ki magukat és érdemelték ki a jutalomutat.

Két hónapnyi megfeszített munka, és próbák eredménye, hogy rendkívül sikeres és színvonalas műsort láthattak az 1848-as forradalomra emlékező ünneplők – meséli a gyerekeket kísérő egyik tanárnő.

Rövid eligazítás után a nebulók eltűnnek az öltözőkben, hogy kisvártatva "megrohamozzák" a csúszdákat, élménymedencéket és a többi vízi játékot. Fotósunknak külön kérni kell a kísérőket: ugyan segítsenek már egybe terelni a gyerekeket, legalább egy közös fotó erejéig. Amint a kép elkészül, a vendégek már szét is rebbennek ismét, hogy aztán az egész napot pancsolással töltsék.

Természetesen nem mentek üres kézzel. Wintermantel Zsolt egy nagy köteg Újpest - Találkozzunk többször! feliratú telefontartós nyakbaakasztót hozott ajándékba, így minden gyerek már ilyen lila nyakékkel szállt le Siófokon a buszról.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye