Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968783 alkalommal 6763727 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

50 bögre kakaó

Újabb gyermekcsoport tekintette meg a Városházát


Az Újpesti Cseriti, Újpest Önkormányzatának jótékonysági szervezete múlt hét szombaton indította útjára élményajándék sorozatát, mellyel az újpesti hátrányos helyzetű gyermekeknek kedveskedett. A program kedden tovább folytatódott.Címkék:
Cseriti
Míg a hétvégén 100 gyermek kakaózhatott együtt Újpest polgármesterével, és az Újpest szeletet is megkóstolhatta, kedden újabb ötven tagú csoport csodálhatta meg a Városházát. A gyerekeket Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti háziasszonya, és Szöllősy Marianne, az Újpesti Helytörténeti Gyűjtemény vezetője fogadta.

A körút során az Erzsébet utcai Általános Iskola csoportja, a számos érdekes információn túl, egy ifjú párral is gazdagabb lett, miután a gyerekeket - ünnepélyes keretek, és a násznép üdvrivalgása közepette- a Házasságkötő Teremben összeadták.

A Díszteremben Wintermantel Zsolt várta az iskolásokat, majd játékos polgármester választás keretében a gyerekek megszavazták, ki legyen a csoport vezetője, sőt, jegyzőt is választottak. A szombati csoportokhoz hasonlóan azonban az alpolgármester személyéről itt sem sikerült megegyezni. A diákok alkotta képviselőtestület nem jutott dűlőre a kérdésben, így senki nem töltötte be a pozíciót.

A játék után természetesen nem maradhatott el a habos kakaó és a sütemény sem!

A Cseriti élményszerző akciójának második elemeként, szintén ezen a napon, az újpesti Kölyökparkban ötven gyermek játszhatott a csúszdák, mászókák és játszóvárak birodalmában. A gyerekek a Megyeri Úti Általános Iskolából, az Angol Tagozatos Általános Iskolából, a Pécsi Sebestyén Zenetagozatos Általános Iskolából és a Szigeti József Általános Iskolából érkeztek.
Az élményajándékok sora mindezzel nem ért véget! A „Nyitott Városháza program” a jövőben is folytatódik, melynek eredményeként összesen 500 újpesti gyermek ismerkedhet meg a Városháza érdekességeivel.
 
(antosa)


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye