Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968778 alkalommal 6763724 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az Újpesti Cseriti jótékonysági kezdeményezéséhez az Újpest FC is csatlakozott

Elkelt a két dedikált labda, illetve a 11 aláírt póló


Idén ősszel indult útjára a városrész önkormányzata szervezésében az a jótékonysági kezdeményezés Újpesti Cseriti néven (az angol charity – jótékonyság szó játékos magyarításából) amely mögé a karácsonyi ünnepek előtt számtalan polgár, vállalkozás és szervezet csatlakozott.Címkék:
Cseriti
Az elsők között állt a jótékonysági kezdeményezés mellé az Újpest FC. Ennek keretében a lila-fehér klub a játékok gyűjtése és ajándékcsomagok összeállítása mellett jótékonysági licitre bocsátott két dedikált labdát és 11 pólót, melyeket valamennyi játékos aláírt.

Az elmúlt két hétben a felajánlásokat árverésre bocsátottuk, és a relikviák elkeltek: a cégek számára meghirdetett labdát a Sanofi-aventis Zrt. vitte el, a magánszemélyek közül pedig Móring József Attila országgyűlési képviselő (Fidesz) vásárolta meg a labdarúgók kézjegyével ellátott futball labdát. A jótékonysági árverés összbevétele több mint 400 ezer forint lett!

Az Újpesti Cseriti 2012-ben újabb programokkal folytatja tevékenységét.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye