Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822760 alkalommal 6654823 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

„Amikor a tettek beszélnek…”


A karácsony közeledtével sosem látott összefogással fordult elesettebb társai felé Újpest apraja és nagyja. Az Újpesti Cseriti felhívására az újpesti családok, cégek és intézmények több teherautónyi játékot, könyveket, édességet és több mint 1,5 millió forintnyi pénzadományt gyűjtöttek össze a rászoruló gyermekeknek.Címkék:
Cseriti
Az idáig példátlan együttműködés eredményeképpen 50 gyermek karácsonyfája alá, talán először, olyan ajándék került, amiről álmodott. Az ajándékcsomagokat az Ékszer Balett növendékeinek és az Erzsébet Utcai Általános Iskola diákjainak meghitt, szívet melengető karácsonyi műsora után bontogatták nagy örömmel a kis vendégek.
Egy nappal később pedig 500 gyermek ünnepelt és bulizott együtt Fluor Tomival. A Zola által vezényelt nagyszabású rendezvényen, mindannyiukat élményajándékokkal és ajándékcsomaggal lepte meg az újpesti Jézuska.

Idén karácsonykor Újpest szíve együtt dobbant. Gyerekek gyűjtöttek játékokat az óvodákban, iskolákban, cégek munkatársai hozták otthonról a megunt gyerekholmit, kereskedők ajánlották fel portékáikat, vásározó emberek dobálták a forintokat az urnákba, újpesti focisták buzdították adományozásra szurkolóikat, közel száz önkéntes csomagolta az ajándékokat, gyermekek táncolták és énekelték szívünkbe a szeretetet. Ez történt idén karácsonykor, Újpesten.

A hála szava szóljon minden jó embernek: Köszönjük!

Az Újpesti Cseriti az összegyűlt pénzadományból a jövő év során további programokkal örvendezteti meg a gyermekeket, így az ajándékozás egészen kora nyárig elhúzódik.Az Újpesti Cseriti 2012-ben újabb programokkal folytatja tevékenységét. Így a felajánlásokat továbbra is várjuk!
Az adománygyűjtő bankszámlaszám:
Újpesti Cseriti
12010422-00208592-04500005

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye