Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825575 alkalommal 6656895 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Túl a játékhegyen

Elképesztően sikeres az Újpesti Cseriti


Térdig jártak a játékokban az Újpesti Cseriti önkéntesei, akik advent harmadik vasárnapján gyűltek össze azért, hogy a magánszemélyek, újpesti vállalkozások által felajánlott használt és vadonatúj játékokat szétválogassák.Címkék:
Cseriti
A Wintermantel Adrienn által életre hívott jótékonysági kezdeményezés, az Újpesti Cseriti első akciója máris nem várt sikerrel járt. Az Erzsébet utcai általános iskolában ugyanis az önkéntesek alaposan beleizzadtak ma abba, hogy átválogassák az adományként felajánlott játékokat.

Elkészültek az ajándékocsomagok is, amelyeket a december 17-i karácsonyi rendezvényen adnak majd át az újpesti nehéz sorsú gyermekeknek, de jut belőle majd az óvodákba, bölcsődékbe is.

Mint ismeretes, az Újpesti cseriti korábban 11 dedikált pólót és 2, szintén dedikálta focilabdát bocsátott árverésre. A sportszereket az Újpest FC juttatta el a Cseritihez. Szintén jótékony célú árverésre ajánlotta fel Curtis, azt az egyedi pólót, amelyen az övén kívül a december 3-ai koncert valamennyi fellépőjének aláírása látható.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye