Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825576 alkalommal 6656896 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Akarjuk őket

Desperado koncert Újpesten


„Akarom őt”. Ez volt a címe annak a slágernek, amivel a Desperado egy évtizede berobbant hazai pop világába. A népszerű együttes 5 albumot és 18 kislemezt adott ki. A rajongók nagy örömére december 10-én Újpesten is fellépnek a Karácsonyi Vásár nagyszínpadán.Címkék:
Cseriti
Az egész országot táncra buzdító zenészekkel épp egy koncert előtt beszélgettünk az UGYIH-ban. Ők is hallottak az Újpesti Cseritiről, így nem érkeztek üres kézzel. Még az Ajándékboltban is szétnéztek egy kicsit. – Én műfenyő párti vagyok – mondja Zoy!, akit Zsolti gyorsan kiegészít – Igen, és fenyőfa alakú illatosítókat akasztgat rá, hogy a hangulat meglegyen – közben persze harsányan nevetnek, egy szót sem kell komolyan venni a mindig vidám társaság szavaiból.

- Egész évben klubokba, koncertekre járunk, mozgalmas az életünk – veszi át a szót az énekesnő Betty – még ilyenkor, karácsonykor is. Persze az ünnep szigorúan a családé nálunk is.

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy Újpesten a Karácsonyi Vásáron fellépnek. Zséda és Curtis után a Desperado lesz a harmadik sztárfellépője az egyhónapos rendezvény programjának. Az egyórás műsor egészen biztosan mindenkit megmozgat majd, aki kilátogat a koncertre.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye