Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822763 alkalommal 6654825 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Mikulás várta a gyerekeket a stadionban


Különleges meglepetéssel kedveskedett az Újpest Futball Club a kerületünkben élő és tanuló, no és a focit is valamennyire kedvelő gyerekeknek. Ötven nebuló érkezett a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionba, hogy találkozhasson a Mikulással. Az újpesti labdarúgó csapat tagjai és a vezetők várták a vendégeket, akik – ha már december hatodikát írtunk- természetesen találkozhattak a nagyszakállúval is, aki értető módon, nem lila-fehérben, hanem a jól bevált, s évtizedek alatt megszokott piros palástban és sok-sok ajándékkal várta a gyerkőcöket.Címkék:
Cseriti
Az Újpest FC focistái közül Pollák Zoltán, Simon Krisztián és Balajcza Szabolcs fogadta a gyerekeket, akik egy nem túl nehéz, de azért fejtörést is igénylő kvízjátékkal kedveskedtek a gyerekeknek.

A stadiont is megismerhették a srácok, akik Újpest különböző iskoláiból, többek között a Testnevelés tagozatos Általános iskolából érkeztek. Meglátogatták az öltözőket, a konditermet és a zöld gyepre is ráléphettek. De, hogy egy kis izgalom is legyen, a lelátón, a széksorok között elrejtett „csokikártyákat” is megkereshették.

A programon, amelyet Újpest Önkormányzata által létrehozott Újpesti Cseriti jótékonysági kezdeményezés szintén támogatott, Wintermantel Zsolt is találkozott a gyerekekkel és a Mikulással.

képek: www.facebook.com/photo.php

(gergely)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye