Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968788 alkalommal 6763731 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Curtis átigazolt

A licit pillanatnyi állása: 6000 forint


Széki Attila, alias Curtis, Újpest emblematikus rappere úgy döntött, hogy a karácsonyi "szezonra" csapatot vált. A rapper az Újpesti Cseritinél folytatja pályafutását.Címkék:
Cseriti
Curtis már a Karácsonyi Vásáron adott koncertjén is külön felhívta a figyelmet a jótékonykodásra. Arra kérte rajongóit, hogy támogassák az Újpesti Cseriti karitatív akciót. Külön hangsúlyozta, hogy a kezdeményezés újpesti, hátrányos helyzetű gyerekek ünnepét hivatott szebbé tenni.

A rapper úgy döntött, jó példával jár elöl és még ott a helyszínen aláíratott az összes fellépővel egy egyedi Curtis pólót, amit aztán felajánlott a Cseritinek.

A pólón tehát Curtis autogramja mellett megtalálható BLR, Lupo, és Széles Iza aláírása is.

Hogy hogyan lehet hozzájutni? Licitálni kell 2011. 12. 09-ig. A póló kikiáltási ára 5000 forint. A liciteket 1000 forintonként lehet megtenni. A póló azé lesz, aki a legtöbbet ajánlja érte. A bevételt teljes egészében jótékony célra fordítja a Cseriti.

Licitálni munkanakpokon a licit@ujpestimedia.hu e-mail címen, illetve a 06-70-398-9508 telefonszámon lehet, pénteken 24.00 óráig.

Az érverés állását minden nap, este nyolcig két óránként közöljük itt az ujpest.hu-n, illetve az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye