Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967930 alkalommal 6763130 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Verssel és dalokkal köszöntötték Joulopukkit a gyerekek

Újpestre látogatott a lappföldi Mikulás


Izgatott gyereksereg fogadta a Mikulást az újpesti Aquaworld-ben. A nagyszakállú természetesen nem üres kézzel, hanem ajándékokkal teli puttonyával érkezett.Címkék:
Cseriti
Négykerekű Mikulás mobil röpítette Joulopukkit Lappföldről a káposztásmegyeri élményfürdőbe hétfőn délután. A messziről jött Mikulás fürge léptekkel vonult be a hullámmedence környékére, ahol már sok izgatott kisgyerek várta őt, akik Újpestről, Fótról, valamint Dunakesziről érkeztek.

Joulopukki barátságosan köszöntötte a kicsiket, és – Télanyó tolmácsolásában – elmondta, hogy bár náluk már nagyon hideg van és mivel minden folyó befagyott, csak lékúszásra nyílik esetleg lehetőség, a gyerekek ugyanúgy várják és készülnek már a karácsonyra, mint itt Magyarországon. Elárulta azt is, tíz napos itt tartózkodásának fénypontja ez a találkozó, hiszen érzi a felé áradó szeretetet, s ezt a melegséget magával viszi Lappföldre is.

A kedves szavakat a gyerekek verssel, énekkel hálálták meg a Mikulásnak, aki szakálla alatt somolyogva hallgatta a produkciókat. Természetesen ő sem érkezett üres kézzel: a kissé megszeppent csemetéknek Joulopukki egyenként adta át a gyümölccsel, édességgel és játékokkal teli piros csomagocskákat. Az Újpesti Cseriti szervezésében tizenöt hátrányos helyzetű újpesti gyermeknek is megadatott a lehetőség, hogy találkozzon az igazi Mikulással.

Természetesen az ajándékokon túl számtalan fotó is őrzi emlékét, hogy Joulopukki Újpesten járt. És mivel a gyerekek nagyon jól viselkedtek az elmúlt években, bízhatunk benne, hogy rénszarvasai erre röptetik majd jövőre is!

(antosa)
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye