Ajánlott videó



Körkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Az oldalt 9967916 alkalommal 6763124 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Rekord áron kelt el a csütörtöki póló

2011. december 2. 14.00. A licit állása: 18 000 forint (póló)


Az Újpesti Cseriti keretében napok óta zajlik az a jótékonysági árverés, amelyen egy, az újpesti labdarúgók által aláírt labda és 11 darab egyedi póló találhat gazdára. A pólókat naponta árverezik, minden nap egyet.



Címkék:
Cseriti
A csütörtöki licit zárásakor a napi póló, minden korábbinál magasabb összegért, 20000 forintért kel el. Az ajánlattevő telefonon licitált és névtelenséget kért. Mi ezt tiszteletben tartjuk, ahogy minden más licitálónál is.

Az árverés folytatódik, a labdákért december 6-ig lehet versenyezni, pólókból pedig már csak 8 darab maradt. Érdemes tehát igyekezni, ha valaki abban a kiváltságos helyzetben akar lenni, hogy egy ilyen különleges póló tulajdonosa lehet (nem mellesleg, karácsonyi ajándéknak is kiváló)

A labda licitje 22.000 foritnál tart, a mai póló újra az 5000 forintos kezdő licitről indul.

A licitek állását kétóránként közöljük (minden nap este nyolcig) itt az ujpest.hu-n, illetve az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon.

Licitálni egyébként a Facebook-on, a licit posztja alatti kommentben, vagy e-mailben, a licit@ujpestimedia.hu címen, de akár a 06-70-398-9508-as telefonszámon is lehet. Az e-mail licitnél a levél tárgymezőjébe írják be: Licit labda, vagy Licit, póló.

Az árverés teljes bevételét az Újpesti Cseriti kapja, amely nehéz sorsú újpesti gyerekek megsegítésére fordítja az összeget.

Licitre fel!



Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem























Kapcsolatok





Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye