Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968788 alkalommal 6763731 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Meghálálom Újpest szeretetét

17 ezren lájkolják az egyre népszerűbb rappert


December 3-án szombaton 17 órakor Széki Attila, azaz Curtis lesz az Újpesti Karácsonyi Vásár sztárfellépője. A rappert újpesti kötődéseiről, terveiről kérdeztük.Címkék:
Cseriti
– Először a Családi nap, aztán a Zenekarok Fesztiválja, a Városnapok, és most a Karácsonyi Vásár. Úgy tűnik, állandó szereplője lettél a Találkozzunk többször! rendezvényeinek Újpesten.
– Remélem ez így is marad. Labdarúgóként is tudom, mit jelent a hazai pálya. A színpadon még inkább érződik ez. Újpest kitüntetett a bizalmával és a szeretetével. Ezt minden lehetséges módon meg akarom hálálni. Ezért veszek részt az Újpesti Cseritiben, ezért jövök örömmel, amikor csak fellépni hívnak.

– Egyre népszerűbb vagy, nem csak Újpesten, de a városrész határain kívül is. Meddig tudsz „hű” maradni hozzánk?
 – Járom az országot, sőt hamarosan két fellépésem lesz a brit szigeteken is, de az újpesti bulik a legfontosabbak mind közül. Újpesthez való kötődésem nem hűség kérdése. Olyan ez, mintha valakitől azt kérdeznéd, meddig tud hű maradni a szívéhez. Újpest a részem, és én is Újpest része vagyok. Nem tudom elképzelni az életem másként. Szóval persze, örülök a sikernek, jól esik a népszerűség, de nem felejtem el, hová tartozom. Ezt a közönség is tudja. A
Facebook oldalamnak immár 17 ezer lájkolója van. Szédítő szám, nem?

– A Családi napon az NKS, a Városnapokon Majka volt a vendéged. Mit tartogatsz a karácsonyi vásárra?
– Az új dalokon kívül újabb meglepetés vendéget. Bár nem meglepetés, ha most elárulom. Mindenesetre nagyon szeretném, ha Széles Iza ezúttal élőben is mellettem állna a színpadon és egy live act keretében adnánk elő a közös dalunkat. December 3-án kiderül.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye