Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799408 alkalommal 6639130 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Várják az SZTK korszerűsítését

Az épületet felújítják, a műszereket cserélik


Októbertől Újpest Önkormányzata tulajdonába került a Görgey úti járóbeteg szakrendelő. Az új tulajdonos, mintegy sürgősségi beavatkozásként, hozzálát a rendelő felújításához. Korszerűsödött a számítógépes nyilvántartási rendszer, lerövidül a beteg előjegyzési idő, a magas színvonalú gyógyító munka megtartása, erősítése mellett.Címkék:
SZTK
A változásokat nyomon követő sorozatunkban ezúttal dr. Finszter Tamás fül- orr-, gégész főorvost kérdeztük.

- Miként fogadta és mit vár a tulajdonosváltástól?
- Régóta húzódó történet végére került pont. Kollégáimmal együtt azt várom, hogy az épület a hatvanas, hetvenes évek „báját” feladva végre korszerűsödjön, a szedett-vedett bútorzat, szaniter, a kopott linóleum eltűnjön. Időszerű változást jelentene, ha a megújulás nemcsak az épületre, hanem a műszerezettségre is kiterjedne, több műszerünk ugyanis múzeumban is megállná a helyét. Szerencsére a betegek jórészt az épület állapotát teszik szóvá.   Jómagam közel tíz éve dolgozom itt, ezalatt jószerével semmi se változott.


-  Ezen a héten az SZTK-t működtető nonprofit társaság igazgatója megbeszélést kezd a szakrendelések vezetőivel, orvosaival. Mit vár az egyeztetéstől?

- Az említett megbeszélés nálunk elsősorban a finanszírozási kérdésekre terjed ki. Nálunk egyébként nagyon jó a csapaton belüli együttműködés, amit a betegek pozitív visszajelzései is igazolnak.

B. KÖngyógyítás helyett
Az évszakváltással járó betegségek gyógyításáról is megkérdeztük a főorvost:
– Általános szabály, hogy az új évszaknak megfelelően, rétegesen kell öltözködnünk. Ám mindenki tudja, ez olykor kevés a felső légúti betegségek elkerülésére. A nyarat kísérő gyakori fülgyulladások és az allergia után érezhetően megszaporodtak a megfázásos esetek, az arcüreggyulladás és a köhögés szezonja köszönt ránk.  Egyéni érzékenységtől is függ, ki, mikor keresi fel a szakrendelést. Általános szabályként azt mondhatom: forduljanak hozzánk bizalommal, ne legyenek öngyógyítók.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye