Ajánlott videóKulturkáló -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9806375 alkalommal 6644104 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ivett felrobbantotta az internetet


A magyar műkorcsolyázó, az újpesti Tóth Ivett is szerepel a neves Time Magazin friss összeállításán, amely a pjongcsangi olimpia legszebb, legemlékezetesebb pillanatait nyújtó sportolókat listázza.A Time oldalán úgy fogalmaznak, olyan szereplőket gyűjtöttek egy csokorba, akik érmet ugyan nem, az emberek szívét viszont megnyerték. A lista nyolc történetből áll, Tóth Ivett a hatodik, akiről megemlékeztek a neves újság szerkesztői. Egyebek mellett azt írták, hogy a magyar lány valóságos rockistenséggé vált a jégen. Produkciója sok internetező tetszését is elnyerte.
Mint ismeretes, Ivett bőrruhában, igazi rocker stílusban lépett jégre a téli olimpián, ahol aztán az AC/DC Back in Black és Thunderstruck című számaira korcsolyázott. Előadása szinte felrobbantotta a netet, napokig éltették a zeneválasztásért, a bátorságáért, amiért ezt meg merte lépni. Eddig nem volt példa arra, hogy valaki ilyen zenét válasszon a műkorcsolyázók között. A bőrruhájáról nem is beszélve. A twitterezők közül többen az amerikai kommentátoroknak is beszóltak, akik ugyanis éppen a zeneválasztás miatt kritizálták Ivettet.
– Tavalyelőtt egy új, francia koreográfussal kezdtem dolgozni – nyilatkozta Tóth Ivett. – Vele már tavaly egy Michael Jackson-programot raktunk össze, a visszajelzések után döntöttünk úgy, hogy továbbra sem megszokott zenéket választunk a versenyeimre. Az AC/DC az én ötletem volt – folytatta – de a koreográfusomnak is megtetszett. Úgy gondoltam, ha egy ilyen nagy csarnokban, mint a pjongcsangi volt, AC/DC szól, akkor az nagyon élvezhető lesz.

Néhány bejegyzés:
-    Ez a lány kijött az AC/DC-vel, jól tudva, hogy a bírók utálni fogják, de a hugi szerencsére nem törődött ezzel.
-    Az új valaha volt kedvenc műkorcsolyázóm: Tóth Ivett, aki az AC/DC-től a Back in Blackre és a Thunderstruckra korcsolyázik. Úgy érzem magam, mint egy NFL-meccsen (vagy mint az edzőteremben). Egy olyan ruhát visel, ami egy bőr motoros szerkóra hasonlít. Az idősebb bírók mindjárt elájulnak.
-    A magyar korcsolyázó a legkúlabb eddig! Nem tudok semmit a műkorcsolyáról, de annak a lánynak drukkoltam, aki a Thunderstruckra
korcsolyázott!
-    Hmmm, ez a korcsolyázó Magyarországról nadrágot visel, szegecses övet és egy bőrmellényt miközben AC/DC-re korcsolyázik. Azt hiszem, szerelmes vagyok.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye