Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9797997 alkalommal 6637993 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Bocsássa meg a tolakodásomat, nézze el nekem, hogy kéretlen soraimmal zavarom, drága idejét rabolom, ismerősen ismeretlenül, de mégiscsak a neme napja van, bármily furcsán hangzik ez így, vagyis a nap, mikor ünnepeljük a nőt, Önt, Magát, Kegyedet.E jeles alkalomból köszönteném most én is, kellő szeretettel, sosem feledve, hogy már egészen kiskoromban micsoda rajongója voltam ám én Magának, üvöltöttem torkom szakadtából, mikor nem volt velem, ha egy percre magamra hagyott, nem vigyázott rám. Később meg kamaszos szenvedéllyel csodáltam, de rám sem hederített, hasztalan ostromoltam sóvárgó szerelmemmel. Aztán meg rám hederített, és elindult egy örökké tartó játszma az érzelmekkel és az érzékekkel, Magával és velem.

Mert Kegyed a vágy örök korbácsolója, a férfiész elveszejtője, a szív megdobogtatója, sokszor összetörője. Hihetetlen, micsoda eszköztárral bír ez ügyben. És hogy tovább pengessem e szentimentális húrokat, remélhetőleg imponálva ezzel Önnek, se költészet, se festészet, se zene nem lenne Maga nélkül, mert lássuk be, Ön a szépség megtestesítője, aki miatt megmagyarázhatatlan tettekre vetemedik a férfiember. És aztán, sőt legelőször és leginkább, Ön az élet adója, hősies teremtője, majd istápolója, mely tevékenységeit szavakba önthetetlenül csodálom. Az ész megáll, hogy ez mind Maga.

Kegyed már másfél éves korában vonulgat bájosan fel s alá egy ridiküllel, és a leghatározottabban vágja a fejemhez, hogy nem, ha bátorkodom kérni valamit, holott még nem is nagyon tud beszélni, aztán a pilláit rebegtetve tipeg oda hozzám, és ölel meg, biztosan tudva a hatást, megsemmisülő olvadásomat. Na, ezt is nagyon érti, az ujjköré csavarást. Ön elsírja magát olykor a legváratlanabb pillanatokban, értetlen tekintetemtől övezve, megdöbbent és elkápráztat az érzékenységével, az enyémnél sokkal összetettebb gondolkodásával, finom humorával, azzal, ahogy terelget, miközben azt hiszem, hogy én teszem ezt Magával, ahogy korhol és dicsér, ahogy hagyja magát megmenteni olykor, amitől persze hősnek érzem magam, és ahogy figyel rám, vagy ügyesen úgy tesz, mintha figyelne rám. Magának próbálom magyarázni a lest hétről hétre a legcsekélyebb eredmény nélkül, és Maga az, aki a legnagyobb élvezettel, teljes odaadással szurkolva nézi a férfi vízilabdameccseket, miközben halvány fogalma sincs a szabályokról.

Drága Hölgyem, ez bizony mind Maga, sőt sokkal, de sokkal több ennél, de megkímélném a további felsorolástól, ideje sem lenne végigolvasni, és biztosan untatom is már. Inkább nem kertelek tovább, és kendőzetlenül kimondom: mindörökre a szerelmese vagyok. Kézcsókjaimat küldöm, illő tisztelettel, őszinte rajongással. Örök híve.
Juhász MátyásKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye