Ajánlott videóKulturkáló -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9806357 alkalommal 6644095 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Tavaszi operett


Az előző évekhez hasonlóan Újpest Önkormányzata idén is ajándék színházi előadásra hívja az újpesti szépkorúakat. A meghívó levélben érkezik!Idén a Bob Herceg című kétfelvonásos operettet tekinthetik meg az érdeklődők Bozsó József rendezésében. A darabban közreműködik majd a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar.

A program természetesen idén is ingyenes. Az előadás március 24-én, a Vasas Jégcentrumban lesz, 15 órai kezdettel. A helyeket 13.30-tól lehet elfoglalni. A Jégpcentrum címe: IV., Homoktövis u. 1. (Homoktövis u. - Külső Szilágyi út sarok).

Az előadásra szóló meghívó POSTÁN érkezik majd. A belépéshez a meghívóra VAGY a lakcímkártyára lesz szükség. A meghívóval egy másik levelet is kapnak az újpesti szépkorúak, amelyben az idei tartósélelmiszer-osztásról tájékozódhatnak. 

A darabról

„Londonban, hej, van számos utca…” – és ezeket az utcákat járja éjjelente álruhában, mandolinját pengetve György herceg, az angol trón várományosa. Szerelme a szegény, de annál gyönyörűbb Annie, és az utca népe csak Bobnak szólítja. Az anyakirálynő már kiszemelte György számára a leendő arát az udvarban – Annie kezére pedig a bugyuta borbély ácsingózik. „Te más világban, én más világban” – szárnyal a szomorú dallam Huszka Jenő operettjében, s mire a függöny legördül, kiderül legyőzi-e a rangkülönbséget a „minden akadályt legyőző szerelem”?Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye