Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9797992 alkalommal 6637989 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jön, jön, jön!

Találkozzunk többször 2018-ban is


Egyre több az olyan reggel, amikor induláskor nem az esernyő, hanem a napszemüveg után kutatunk. Napról napra tovább van világos, és szívesebben vagyunk a szabadban. Szélsebesen közeleg a tavasz. Pár hét és elkezdődnek városunk szabadtéri rendezvényei is. Szinte minden hétvégén lesz alkalom a találkozásra.Március 24-én, szombaton, a Találkozások programsorozat keretében Újpest Önkormányzata ismét egy színdarabbal ajándékozza meg az újpesti szépkorúakat. Idén a Bob herceg című operettet láthatja a közönség 
  • Mindenkinek ideje felfrissítenie főzőtudományát. Április 14-én újra tavaszi sportparti és főzőverseny lesz a Szilágyi úton.
  • Május elején ismét a sporté és a bulié lesz a főszerep. Káposztásmegyeri Nap és a Futó- és Kerékpáros Fesztivál vár kicsit és nagyot. 
  • Természetesen idén sem maradhat el a sokak által kedvelt horgászverseny. Az indulók ezúttal május 12-én mutathatják meg, kié a legnagyobb hal. 
  • A nyarat ismét a Víztorony lábánál, a Családi Napon köszönthetjük május 26-án. Egész nap gyerek- és sportprogramok, délutántól pedig sztárfellépők várnak mindenkit. 
  • Május 30-án, a Kihívás Napján ismét bebizonyíthatjuk, hogy még mindig mi vagyunk a legsportosabb város.
  • Június 14-én kezdődik a labdarúgó-világbajnokság, amit ezúttal is együtt szurkolhatunk végig a Károlyi parkban kialakított Bajnok Teraszon. 
  • Ahogy elkezdődik a nyári szünet a Szent István tér egy hatalmas játszótérré alakul. Óriáshomokozó, társasjátékok és folyamatos programok várják a „szünetelőket”.
  • Idén sem maradhat ki a programból Újpest hatalmas, négy napon át tartó szülinapi bulija. Idén augusztus 30-tól szeptember 2-ig ünnepelhetünk majd együtt a Szent István téren. 
Természetesen az őszi és a téli programok sem maradnak el, de ne szaladjunk annyira előre, élvezzük a jó időt. 

Találkozzunk többször 2018-ban is!  Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye