Ajánlott videóKörkép -3- (2018.02.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9687885 alkalommal 6561165 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Több mint kilencvenöt százalék. Ennyire tehető jelenleg az új piacunk épületének készültségi foka.Címkék:
Piac
- A kivitelezés a hajrájába érkezett, az út-, táj-, mély- és közműépítési munkálatok átadása folyik éppen - mondja Péhl Gábor projektmenedzser. A többi munka készültségi foka is meghaladja a kilencvenöt százalékot, jelenleg például a liftek és a mozgólépcsők beüzemelése történik.

Mindent a bérlők igényei szerint
Hat üzlethelyiség munkálatai már elkészültek és kilencé zárul le hamarosan. A napokban újabb hat üzlet kialakítása is elkezdődik. A legnagyobb, jelenleg is zajló üzletkialakítást a Lipóti Pékség és üzem belsőépítészeti munkálatai jelentik.
- Eddig pozitívak a visszajelzések, zökkenőmentesen folyik a tervek egyeztetése a leendő bérlőkkel – hangsúlyozza a Péhl Gábor. – Természetesen vannak egyéni kívánságok, zömmel belsőépítészeti jellegűek: padló és falburkolat, álmennyezet, belső válaszfalak áthelyezése, TV csatlakozás kialakítása, ajtók kialakítása, illetve megszüntetése, vásárlói front módosítása. Igyekszünk minden kívánságot maradéktalanul teljesíteni.

Közel a „telt ház”
Az épületben lévő hatvanegy üzletből, árudából és szigetből negyvenkilenc kelt már el, az előzetes jelentkezések alapján a zöldséges asztalok és a hűtőpultok szintén kilencven százalék feletti kihasználtságúak lesznek.  Elkelt az épületben lévő egyetlen nagyobb alapterületű vegyes üzlet is.

A régi piac ismert és kedvelt árusaival is találkozhatunk majd az új piacon. Lesz savanyúságos, magárus, édességbolt, pékáruüzlet, zöldséges, hentes, sőt lesz kínai vegyesbolt is.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye