Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9804417 alkalommal 6642878 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Vigyázz, kész, hó!

- Újpest felkészült az évszakváltásra


A Városgondnokság munkatársai egész novemberben azon dolgoztak, hogy városunkat felkészítsék az évszakváltásra.Az első fagyoknál megkezdték a muskátlik beszedését, a rózsabokrok metszését. Ősz végén a legfontosabb feladat a lombgyűjtés és a gallyazás volt, valamint felkészíteni a traktorokat a télre. Elöl hótoló, hátul sószóró adapterrel lettek felszerelve, hogy szükség esetén egyből munkába állhassanak. Az eddigi fűnyírás helyett a hó eltakarítása lesz a feladatuk.

A Városgondnoksághoz a Szent István tér, a Király sétány, valamint a zöld területeken, parkokon átvezető utak megtisztítása tartozik. Az úttest és egyéb területek takarítását, síkosság-mentesítését pedig az FKF Zrt. végzi.

Lakóközösség figyelem!

A lakóházak, magántulajdonok előtti terület megtisztítása minden esetben az ott élők, tulajdonosok, lakóközösségek feladata és felelőssége.

DV.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye