Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9960214 alkalommal 6757494 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Argentin válogatott játékosokkal erősített a röplabdacsapat


Augusztus utolsó napjaiban vált hivatalossá, hogy Horatio Bastit vezetőedző után két újabb argentin játékossal bővül az UTE csapata. Lila-fehérben folytatja pályafutását Camila Hiruela és Priscila Bosio, akikkel a tréner még júliusban, Horvátországban találkozott személyesen is.Camila Hiruela 1997. február elsején született, és nem csak a teremben, de az igen látványos strandröplabdában is megcsillogtatta tudását, hiszen Argentína színeiben részt vett Kínában az Ifjúsági Olimpiai Játékokon. Camilát 2013-ban megválasztották csapata, a Sociedad Espanola legjobb játékosának, aminek eredményeképpen kijutott a Thaiföldi U18-as világbajnokságra. 2016-ban a Pán- Amerika Kupán is pályára lépett, majd csapatot váltott, és a River Plate együttesében folytatta a pályafutását. Az argentin együttestől igazolt Újpestre.
– Nagyon boldog vagyok a váltás miatt, ez egy nagy lehetőség a karrieremben – nyilatkozta. – Argentínán kívül ez lesz az első szezonom, tehát nem csoda, hogy izgalommal várom a magyar bajnokságot. Örömmel jöttem Újpestre, bízom benne, hogy teljesítményemmel hozzá tudom segíteni a klubot egy nagyszerű eredmény eléréséhez. Camila Hiruela jelenleg még az U23-as szlovéniai világbajnokságra készül a korosztályos argentin válogatottal, majd a felnőtt keret kihirdetésétől függően dől el, hogy mikor érkezik Újpestre. A másik új szerzemény, Priscila Bosio szélső ütő játékos. Fiatal kora ellenére (22 éves, a szerk.) már tízszeres argentin válogatottnak mondhatja magát.
– Akárcsak Camila, én is úgy gondolom, nagy lehetőség előtt állok, hiszen nekem is ez lesz az első csapatom Argentínán kívül. Izgatottan várom, hogy egy másik országban is megmutathassam a tudásomat. Egyelőre nem sokat tudok a magyar csapatokról, de azzal tisztában vagyok, hogy a válogatott remek eredményt ért el az elmúlt időszakban.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye