Ajánlott videóHelyi érték (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9548405 alkalommal 6460116 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Érmes helyeken végeztek az újpestiek a kajak-kenu világbajnokságon


Öt arany és tíz érem volt a magyar termés a racicei kajak-kenu vb-n. Az újpesti sportolók is több érmet szereztek.Az Európa-bajnok Nádas Bence, Tótka Sándor, Molnár Péter, Mozgi Milán kajaknégyes kisebb meglepetésre csak a B-döntőben szerepelt. Az egység jól kezdte a futamot, 240 méternél még vezetett is, de végül csupán a hatodik lett.

A férfi kajaknégyes 1000 méteres döntőjében a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Ceiner Benjámin, Pauman Dániel révén voltunk érdekeltek. Az ausztrálok hamar élre álltak a futamban, a mieink pedig a második helyen haladtak, akkor még semmi sem dőlt el. Végül a riválisok végig vezetve nyerték meg az aranyérmet.

A női kajak K–1 200 méteres döntőjét a favorit Lisa Carrington simán megnyerte, az Európa-bajnok Lucz Dóra a táv elején a harmadik helyen haladt, de a végjáték nagyon nem jött össze neki, a nyolcadik lett.

A kenus Hajdu Jonatán, Fekete Ádám páros a döntőben óriási hajrával jött fel a dobogóra, nem sokon múlt az sem, hogy második helyen végezzenek. Egyesbe Fekete Ádám nem tudott ismételni, a többiektől lemaradva a kilencedik lett.

A férfi K–2 500-as döntőben is újpesti versenyzőkért szoríthattunk. A plovdivi kontinensbajnok Nádas Bence, Tótka Sándor kettős szinte kirobbant a rajtnál, és a spanyolokkal csatázott, de a hispánok a végén maguk mögé utasították a mieinket.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok