Ajánlott videóHelyi érték (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9548405 alkalommal 6460116 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Aranyérem Fanni jutalma


Kreiss Fanni a negyeddöntőben vívta a legnehezebb asszóját a Tajvanon zajló Universiadén. Miután a francia Jubenot ellen hátrányból fordítva 15:14-re nyert, az elődöntőben és a döntőben már könnyedén diadalmaskodott az UTE tőrözője.Kreiss Fanni nem lehet elégedetlen a szezonjával, pláne az Universiade után. Az UTE 28 éves tőrözője már az idei Európa-bajnokságon is remekelt, ott az előkelő 5. helyet szerezte meg, a világbajnokságon pedig csupán egyetlen tus választotta el a nyolcaddöntőtől.

Az egyetemi sportolók viadalán a hongkongi Cheuk Yu Lau 15:5-ös, majd a mexikói Hernández 15:10-es legyőzésével könnyedén jutott el a legjobb tizenhatig, ahol a lengyel Lyczbinskát is felülmúlta 15:9-re.

A negyeddöntőben hatalmasat küzdött a francia Chloe Jubenot-val, aki 14:13-ra is vezetett, de Fanni megfordította az asszót, és 15:14-es győzelmével bejutott az elődöntőbe. A fináléért Beatrice Monacóval vívott, s végig uralva a csörtét 15:10-re győzött olasz riválisa ellen.

Kreiss Fanni remekül kezdte a döntőt, már az első percben 4:1-re vezetett az orosz Jana Alborova ellen, majd egyre csak növelte az előnyét. 10:3 is volt már az állás, amikor ellenfele kétszer is talált, de erre Kreiss Gábor tanítványának is volt válasza, hiszen 15:7-re megnyerte az asszót és ezzel együtt az Universiadét is.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok